­

Op dinsdag 11 oktober organiseert R92 voor haar relaties en IRB-experts een inspirerende IRB-bijeenkomst. Op deze dag hebben wij een bijzonder jubileumprogramma, met inspirerende sprekers en workshopgevers, die verdiepend ingaan op het thema:

HOOP

Wat drijft ons?

Een korte film over het ontstaan van de stichting, de noodzaak om de IRB naar Nederland te halen en te verspreiden en de relevantie anno 2023. Aan het woord Jos Dröes, Lies Korevaar, Martijn Kole, Alice Feijen en Liesbeth, Esther Slaaf en Martine.

Een praktijkboek over de IRB voor HBO studies, dat was het idee toen we in 2020 de koppen bij elkaar staken. Na 2 edities van het Handboek Rehabilitatie, wilden we een praktisch boek die je naast het handboek kan gebruiken. Een mooi proces van met elkaar brainstormen over wat erin moet en wie we kunnen vragen om te schrijven. Bijzonder trots zijn we dat we na ruim een jaar hardwerken het boek kunnen lanceren op ons congres op 30 juni (waarvoor je je nog kunt inschrijven). Grote dank aan o.a. Lies Korevaar en Jacomijn Hofstra.

Afgelopen week hebben 2 bijzondere groepen mensen, allen kanjers, hun IRB- Expert certificaat in ontvangst mogen nemen. Bijzonder, omdat zij extra prestaties hebben geleverd door Corona. Waar zij plots online les kregen en onder lastige werkomstandigheden de IRB leerde toepassen in de praktijk. Kortom, waar zij een sterk staaltje motivatie en doorzettingsvermogen hebben getoond.

Met trots bieden wij je ons programma aan voor het Jubileumcongres van R92 op 30 juni op Landgoed Zonheuvel in Doorn. Een zeer gevarieerd programma met toonaangevende sprekers in het plenair gedeelte maar ook een grote keuze aan workshops met heel veel inspirerende gasten.

Brochure (PDF) Aanmelden

Maatwerk bij participeren

 

­